Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Fisa Evaluare Personal Nedidactic

Fisa Evaluare Personal Nedidactic

Personal didactic (profesor, maistru instructor). Programele de instruire recomandate să fie urmate în perioada pentru care se va face evaluarea:

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Criterii şi punctaje pentru evaluarea personalului didactic. Regulament privind evaluarea periodica a personalului didactic auxiliar si nedidactic aprobat in sedinta senatului. Studierea documentului special existent in acest domeniu, intitulat prin traditie caietul dirigintelui.

Fisa De Evaluare A Personalului Didactic 2021 2022 Criterii Si Punctaje
vizitati articolul complet aici : https://www.portalinvatamant.ro/articole/stiri-profesori-106/fisa-de-evaluare-a-personalului-didactic-2021-2022-criterii-si-punctaje-9950.html
Aceste atributii fac parte din fisa postului unui arhivar. Mai poți adăuga la sfârșitul. (definitivat, gradul didactic ii, respectiv gradul didactic i).

Mai poți adăuga la sfârșitul.

Vizat sef comisie metodic fisa de evaluare pentru personalul didactic auxiliar si nedidactic n vederea evalurii gradului de ndeplinire a standardelor de performan numele i prenumele fia postului.perioada de valuare. A performanţelor profesionale individuale ale personalului contractual (om. 3 se aprobä fisa postului cadre didactice.

Fişa de evaluare a activităţii metodice şi ştiinţifice a domnului/doamnei notă: Aceste atributii fac parte din fisa postului unui arhivar. Personal didactic persoanele din sistemul de învăţământ responsabile cu instrucţia şi educaţia, care îndeplinesc condiţiile de studii prevăzute de lege, cu o conduită morală conformă deontologiei profesionale şi apte din punct de vedere medical pentru.

Doc Raport De Autoevaluare Evaluare In Vederea Acordării Calificativului Anual Pentru Cadrele Didactice Din Invăţămantul Preuniversitar Doina Vieru Academia Edu
vizitati articolul complet aici : https://www.academia.edu/15147091/RAPORT_DE_AUTOEVALUARE_EVALUARE_%C3%8EN_VEDEREA_ACORD%C4%82RII_CALIFICATIVULUI_ANUAL_PENTRU_CADRELE_DIDACTICE_DIN_%C3%8ENV%C4%82%C5%A2%C4%82M%C3%82NTUL_PREUNIVERSITAR
Inspectorul de specialitate urmareste in aceasta directie: Regulament privind evaluarea periodica a personalului didactic auxiliar si nedidactic aprobat in sedinta senatului. Criterii şi punctaje pentru evaluarea personalului didactic.

Activitati normate în statul de functiuni.

Aceste atributii fac parte din fisa postului unui arhivar. Se recunoaşte vechimea la catedră pentru perioada activităţii desfăşurate ca personal didactic calificat. A performanţelor profesionale şi individuale ale personalului contractual.

Stabilirea activitatilor didactice individuale, de grup, sau cu întreaga clasa, în functie de disciplina si caracteristicile grupei de vârsta, gradul de interes. Comentariile persoanei evaluate (dacă este cazul) Programele de instruire recomandate să fie urmate în perioada pentru care se va face evaluarea:

S A Stabilit Numărul De Gradaţii De Merit Intră Să Vezi Cum Se Acordă Punctajele Din Fisele De Evaluare
vizitati articolul complet aici : https://www.ziaruldevrancea.ro/special/educatie/1588842236-s-a-stabilit-numarul-de-gradatii-de-merit-intra-sa-vezi-cum-se-acorda-punctajele-din-fisele-de-evaluare.html
A performantelor profesionale individuale ale personalului contractual. Fişă de evaluare a activităţii didactice în cadrul inspecţiei curente/speciale pentru acordarea gradului didactic ii. Numele, iniţiala tatălui, prenumele cadrului didactic inspectat:

Fişa de evaluare a activităţii metodice şi ştiinţifice a domnului/doamnei notă:

Stabilirea activitatilor didactice individuale, de grup, sau cu întreaga clasa, în functie de disciplina si caracteristicile grupei de vârsta, gradul de interes. 3 se aprobä fisa postului cadre didactice. Salvaresalvați fisa de evaluare personal nedidactic pentru mai târziu.

Posting Komentar untuk "Fisa Evaluare Personal Nedidactic"