Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Pensiuni De Vanzare Predeal

Pensiuni De Vanzare Predeal

Pensiuni in categoria personal curatenie si cameristi. Detalii pensiune de vanzare predeal zona periferica.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Pensiune de vanzare in predeal (malul ursului, brasov) pensiune s+p+e+m de vanzare in predeal, construita in 2008, cu o suprafata construita de 524 mp, cu 6 locuri de parcare si teren de tenis. Vanzare pensiune moeciu de sus, d+p+2e+m, suprafata 1330 mp, din 2011, cu toate facilitatile. Pensiuni si hoteluri de vanzare in sinaia (zona ultracentral) 1.990.000 euro.

Pensiuni Case De Vanzare In Predeal Olx Ro
vizitati articolul complet aici : https://www.olx.ro/imobiliare/case-de-vanzare/predeal/q-pensiuni/
Pensiunea este construita din zidarie si lemn fiind compusa din 9 camere fiecare cu baie proprie, 3 apartamente si sala de mese; Hotel / pensiune de vanzare predeal. Pensiune 10 camere in predeal.

Pensiuni de inchiriat in categoria imobiliare.

Hoteluri si pensiuni de vanzare in predeal, judetul brasov, pe imobiliare.ro. Imobiliare » case de vanzare. Vanzare pensiune moeciu de sus, d+p+2e+m, suprafata 1330 mp, din 2011, cu toate facilitatile.

Profita de preturile avantajoase in predeal in centru sau spre periferie , actualizate, bine prezentate si cu informatii reale. Va propunem spre vanzare o vila pretabil pensiune situata in predeal zona centrala intr o zona peisagistica deosebita vila a fost data in folosinta in anul 2012 are un regim de inaltime de d p e m cu o capacitate de 7 camere trei livinguri sapte bai trei terase generoase cu veder panoramice imobilul este construit pe un teren de 730 mp din care. Pensiuni in categoria personal curatenie si cameristi.

Pensiuni De Vanzare In Predeal Anunturi Imobiliare
vizitati articolul complet aici : https://www.infoimobiliar.ro/anunturi/etichete/pensiuni-de-vanzare-in-predeal/
Pensiuni de vanzare in categoria case de vanzare. Hotel / pensiune de vanzare predeal. Pensiune 10 camere in predeal.

Camera c.t., garaj, spatiu depozitare, sala recreere cu masa biliard, casa scarii;

Hotel / pensiune de vanzare predeal retras. Hoteluri si pensiuni de vanzare in predeal, judetul brasov, pe imobiliare.ro. Pensiune de vanzare predeal, zona valea rasnoavei, p+2e+m, din 2006, 600 mp, 26 loc cazare.

Vanzare pensiune moeciu de sus, d+p+2e+m, suprafata 1330 mp, din 2011, cu toate facilitatile. Va propunem spre vanzare o vila pretabil pensiune situata in predeal zona centrala intr o zona peisagistica deosebita vila a fost data in folosinta in anul 2012 are un regim de inaltime de d p e m cu o capacitate de 7 camere trei livinguri sapte bai trei terase generoase cu veder panoramice imobilul este construit pe un teren de 730 mp din care. Detalii pensiune de vanzare predeal zona periferica.

Vanzari Pensiuni Si Hoteluri Pe Valea Prahovei
vizitati articolul complet aici : http://www.montexpert.ro/vanzari-pensiuni+si+hoteluri.htm
Hotel / pensiune de vanzare predeal. Vanzari hoteluri ieftine predeal brasov, pensiuni ieftine si cabane ieftine vanzari in predeal. Va propunem spre vanzare o vila pretabil pensiune situata in predeal zona centrala intr o zona peisagistica deosebita vila a fost data in folosinta in anul 2012 are un regim de inaltime de d p e m cu o capacitate de 7 camere trei livinguri sapte bai trei terase generoase cu veder panoramice imobilul este construit pe un teren de 730 mp din care.

Hotel / pensiune de vanzare predeal retras.

Imobiliare » case de vanzare. Detalii pensiune de vanzare predeal zona periferica. Vand pensiune predeal cioplea, 28 locuri cazare pensiune predeal zona cioplea, d+p+3e, din 2006, suprafata 525 mp, dotata si mobilata modern.

Posting Komentar untuk "Pensiuni De Vanzare Predeal"